Inspirera till aktivitet 🖼

Allt från stora varumärken till små närbutiker får positiva resultat när de använder Instagram.
Genom att skapa visuellt tilltalande innehåll och annonser med olika unika format och verktyg så kan du sprida ditt budskap på kreativa sätt och inspirera till aktivitet från dina kunder.

Fördelarna och möjligheterna med Instagram-annonsering är många, du kan till exempel rikta annonser mot önskad målgrupp baserat på ålder, kön, geografisk placering och intressen för att bara nämna några 👍

Sociala medier-plattformar, i synnerhet Facebook & Instagram utvecklas hela tiden och hela tiden tillkommer nya spännande funktioner och förändringar för annonsörerna och användarna som är viktiga att känna till för att få ut det mesta av sin marknadsföring på Instagram. Vi vet av erfarenhet att som företagare så lägger man gärna sin tid och energi på det som man kan och tycker om mest, sin kärnverksamhet!

DBP Media är er partner när det kommer till annonsering på Instagram! Genom att arbeta efter och ta vara på er unika situation och förutsättningar ser vi till att skapa de resultaten ni eftersträvar med er annonsering på Instagram!

Vill du veta vad som är möjligt för ditt företag på Instagram?
Fyll i formuläret nedan, eller 📲 direkt på 0707-20 19 11 om du vill konvertera snabbare! 😉