Nå din målgrupp direkt på Facebook

Genom att regelbundet publicera kvalitativa och inspirerande inlägg och annonser på Facebook så bygger du en medvetenhet kring ditt varumärke samtidigt som du sticker ut från konkurrenterna.

Fördelarna och möjligheterna med Facebook annonsering är många, du kan till exempel rikta annonser mot önskad målgrupp baserat på ålder, kön, geografisk placering och intressen för att bara nämna några 👍

Sociala medier-plattformar, i synnerhet Facebook & Instagram utvecklas hela tiden och hela tiden tillkommer nya spännande funktioner och förändringar för annonsörerna och användarna som är viktiga att känna till för att få ut det mesta av sin marknadsföring på Facebook. Vi vet av erfarenhet att som företagare så lägger man gärna sin tid och energi på det som man kan och tycker om mest, sin kärnverksamhet!

DBP Media är er partner när det kommer till annonsering på Facebook! Genom att arbeta efter och ta vara på er unika situation och förutsättningar ser vi till att skapa de resultaten ni eftersträvar med er annonsering på Facebook!

Vill du veta vad som är möjligt för ditt företag på Facebook?
Fyll i formuläret nedan, eller 📲 direkt på 0707-20 19 11 om du vill konvertera snabbare! 😉